Katalog-SmartInteriør.png

Gulvbelegg

Vinylgulv / gulvbelegg er noe av det mest slitesterke og lettstelte du kan legge på gulvene. Det finnes også et veldig stort utvalg i mønster og farge. Vi leverer gulvbelegg fra Tarkett, Gerflor og Musum.

Med gulvbelegg får du et gulv som er utrolig slitesterkt og tåler det meste. Dessuten er det lett å vedlikeholde og er hygienisk. Gulvet tåler vask med såpe og vann. Det tåler små uhell på kjøkkenet, røff lek på barnerommet og smuss som dras inn i entreen. Vinylgulv er også veldig behagelig å gå og stå på.

Vi har alltid 40-50 forskjellige mønster og typer på lager. Hos oss kan du komme og se produktet, dette gjør det enklere for deg som kunde, å velge/bestille.

Du kan få tips om hvordan du kan legge gulvet selv, eller du kan få jobben utført av våre fagmenn, som har lang erfaring. Ta kontakt med oss i boksen til høyre!

Våtromsbelegg er hovedsaklig ett av to valg ved legging av gulv i våtrom. (Rom med sluk) Andre valget er gulvflis. Våtromsbelegg er raskere og legge enn flis, og er derfor et rimligere alternativ. Våre håndtverkere er våtromsgodkjente.

 

Her er noen av våre seneste nyheter - Kontakt oss for info og priser!

 • Broken Slate Black

  Broken Slate Black
  Textline 198,- per m2 inkl. mva.
 • Texline skifer

  Texline skifer
  Textline 198,- per m2 inkl. mva.
 • Texline skipsplank

  Texline skipsplank
  Textline 198,- per m2 inkl. mva. (Finnes også for våtrom)
 • Gea Natural Belegg

  Gea Natural Belegg
  Textline 198,- per m2 inkl. mva.
 • Selene Black

  Selene Black
  Våtromsbelegg 248,- per m2 inkl. mva.
 • Megalitt Black

  Megalitt Black
  Industribelegg kr 348 pr m² inkl. mva.