Gulvbelegg

Vinylgulv / gulvbelegg er noe av det mest slitesterke og lettstelte du kan legge på gulvene. Det finnes også et veldig stort utvalg i mønster og farge. Vi leverer gulvbelegg fra Tarkett, Gerflor og Musum.

Med gulvbelegg får du et gulv som er utrolig slitesterkt og tåler det meste. Dessuten er det lett å vedlikeholde og er hygienisk. Gulvet tåler vask med såpe og vann. Det tåler små uhell på kjøkkenet, røff lek på barnerommet og smuss som dras inn i entreen. Vinylgulv er også veldig behagelig å gå og stå på.

Vi har alltid 40-50 forskjellige mønster og typer på lager. Hos oss kan du komme og se produktet, dette gjør det enklere for deg som kunde, å velge/bestille.

Du kan få tips om hvordan du kan legge gulvet selv, eller du kan få jobben utført av våre fagmenn, som har lang erfaring. Ta kontakt med oss i boksen til høyre!

Våtromsbelegg er hovedsaklig ett av to valg ved legging av gulv i våtrom. (Rom med sluk) Andre valget er gulvflis. Våtromsbelegg er raskere og legge enn flis, og er derfor et rimligere alternativ. Våre håndtverkere er våtromsgodkjente.